Life coaching

Op weg naar een beter leven

Investeer: creëer aandacht, tijd en ruimte voor jezelf en dus voor anderen

Eens proeven van mijn aanpak?

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. Op 30 minuten breng ik je huidige situatie in kaart, en krijg je een helderder beeld van wat je nu werkelijk te doen staat. Daarna kan je nog beslissen of je daarbij verdere begeleiding kan gebruiken, of je er alleen mee verder werkt.

Het leven is een uitnodiging, een avontuur, een reis vol ongevraagde verrassingen, met onbekende bestemmingen

Coaching die het onderliggende exploreert

Hoe hou jij het tempo van onze samenleving nog bij?

Wat gebeurt er allemaal met jou om mee te kunnen of er bij te horen? Hoe voel je je daarbij? Voel je stress? Is er angst aanwezig in jou? Overvalt je vaak een kwaadheid? Of voel je helemaal niets? Leegte? Hoelang is dat al bezig?

Hoe bewust ben je van eventuele klachten?

In hoeverre ben je verstrikt geraakt in gedragspatronen? Hoe zou het zijn als je die kon veranderen?

Hoeveel zorgen maak je je eigenlijk? En hoelang al?

En hoe maak je keuzes? Uit verlangen of uit angst iets te verliezen?

Misschien kun je niet goed op deze vragen antwoorden? Of durf je niet? Of heb je iemand nodig om je te begeleiden?

Het is de klus waar je nooit aan begint die het meeste tijd kost.

J.R.R. Tolkien

Enthousiaste klanten

Peter is een heel open en kalme persoon. Onze gesprekken zijn doelgericht, niet onderdrukt. Op deze manier hebben we veel gevoelens, emoties en gedachten een plaats kunnen zetten, zodat er meer plaats is voor nieuwere uitdagingen en positieve affirmaties.

De sessies hebben me enorm veel geholpen!

Renzie

Peter zorgt voor een veilige sfeer. Hij neemt volledig de tijd om te luisteren zonder oordeel. Hij creëert ruimte om zelf te voelen van binnenuit en tot inzichten te komen.
Zelf was ik mij niet bewust van de blokkades die mij belemmerden om mijn leven te leiden waar ik van droomde. Ik botste steeds tegen muren aan.
Hij slaagde erin om mij in één sessie de eerste belangrijke stap te laten zetten. Een stap die ik onbewust negeerde maar wel nodig was. Dit zorgde voor meer rust in mijn hoofd.
Eens de blokkades zichtbaar waren kon ik ermee aan de slag. Ondertussen heb ik al meerdere stappen gezet dankzij Peter.
Peter is een rustige aangename en zachtaardige coach. Zeker een aanrader.

Anja

Peter straalt een enorme rust en veiligheid uit waardoor ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Door zijn begeleiding ben ik anders gaan kijken naar mijn situatie en heb ik veel meer vertrouwen in mijn persoonlijk pad.

Jonas

Peter is een geweldige coach die rust uitstraalt en een kalme, veilige omgeving biedt. Hij liet verschillende stiltes vallen, waardoor ik de tijd kreeg om mijn gevoelens te ervaren. Daarnaast stelde hij gerichte vragen om die emoties verder te verkennen. Door gebruik te maken van kaartjes gingen we dieper in op bepaalde thema’s wat voor nieuwe inzichten heeft gezorgd. Ik kan hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een empathische en doortastende coach.

Sara

Eens proeven van mijn aanpak?

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. Op 30 zo’n minuten breng ik je huidige situatie in kaart, en krijg je een helderder beeld van wat je nu werkelijk te doen staat. Daarna kan je nog beslissen of je daarbij verdere begeleiding kan gebruiken, of je er alleen mee verder werkt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.