Loopbaanbegeleiding

Op weg naar beter werk

Als lid van Team Loopbaan bij Yourcoach ga ik samen met jou op zoek naar de werkelijke uitdaging achter je werkvraag.

Ik sta voor een tegelijk warme en professionele aanpak. Geen standaardprocedures, wel gepersonaliseerde en afgestemde gesprekken. Elke sessie is een krachtige ervaring waarin je concrete stappen vooruit zet.

Eens proeven van mijn aanpak?

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. Op 30 minuten breng ik je huidige situatie in kaart, en krijg je een helderder beeld van wat je nu werkelijk te doen staat. Daarna kan je nog beslissen of je daarbij verdere begeleiding kan gebruiken, of je er alleen mee verder werkt.

Samen werken aan een succesvol en vervullend professioneel leven

Niet tevreden over je job?

Op zoek naar je ware passie?

Voor jezelf beginnen?

De juiste keuze(s) maken?

Hoe gaat het op je werk?

Die vraag krijgen we voortdurend te horen, dus je antwoord kan maar beter positief zijn! Maar werk is niet altijd even leuk. Elke dag vroeg opstaan, een vervelende sfeer, je talenten en inspanning worden niet gezien, je verdient niet genoeg, je wil eigenlijk iets anders doen, je baas is een *#&@§…

En toch:

  • Je hebt het werk dat je verdient
    Wat je nu doet, is het resultaat van je eigen acties en beslissingen. Als je iets beters wil, zal je iets anders moeten doen.
  • Het ligt niet aan de anderen
    Mensen komen niet toevallig steeds weer in conflicten of moeilijke situaties terecht. Je trekt aan wat je uitstraalt. Daar is iets aan te doen!
  • Soms moet je blijven
    Weggaan is vaak niet de oplossing, integendeel: het verleden herhaalt zich als je het niet aanpakt. Wanneer je de zaken met een andere houding benadert, veranderen de dingen vanzelf.

Is het (hoog) tijd voor iets nieuws?

In 10 vragen ontdek je hoe dringend je op zoek moet naar iets anders – of je beter nog even blijft.

Betaal met loopbaancheques

Via loopbaancheques kunnen werknemers en zelfstandigen op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen bij yourcoach. Een eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur loopbaanbegeleiding, de tweede loopbaancheque geeft recht op 3 uur loopbaanbegeleiding. Loopbaancheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB en kosten slechts 45 euro per stuk.
De Vlaamse overheid wil zo mensen meer aansporen om actief over hun loopbaan na te denken en hun carrière in een richting te sturen die meer aansluit op hun persoonlijke talenten en sterktes.

Eens proeven van mijn aanpak?

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. Op 30 zo’n minuten breng ik je huidige situatie in kaart, en krijg je een helderder beeld van wat je nu werkelijk te doen staat. Daarna kan je nog beslissen of je daarbij verdere begeleiding kan gebruiken, of je er alleen mee verder werkt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.